Vse pomočnice ravnateljev/ravnateljic in pomočnike ravnateljev/ravnateljic vabimo na posvet pomočnic in pomočnikov ravnateljic in ravnateljev z naslovom Organizacija vzgoje in izobraževanja danes, ki bo potekal v torek, 28. 9. 2021, in v sredo, 29. 9. 2021, v dvorani hotela Thermana Park Laško.

Podroben opis dogodka

Program je objavljen na tej povezavi. Potrudili smo se, da smo v Posvet vključili aktualne in predvsem uporabne vsebine. O morebitnih spremembah programa zaradi nepredvidenih okoliščin vas pravočasno obvestimo. Prijava Na srečanje se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s srečanjem. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav ali naknadnih omejitev števila udeležencev zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja virusa bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do 22. septembra 2021, do 15. ure. Odjava Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred srečanjem. Plačilo Kotizacija je 60,00 evrov za člane Sekcije s plačano članarino in 110,00 evrov za nečlane. Plačali jo boste po prejetem računu. V ceno so vključeni prigrizki in pijača med odmorom, kosili in večerja ter gradivo. Organizacija srečanja Združenje ravnateljic in ravnateljev osnovnega in glasbenega šolstva Slovenije, zanj Ravnateljski servis. Programsko-organizacijski odbor Gregor Pečan, Sašo Božič, Suzana Cvirn Guček, Doris Kužel, Vinko Zobec, Zvonko Trstenjak, Franc Rant Prijava prenočitve Hotel Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija Splet: www.thermana.si E-pošta: info@thermana.si Kontakt za rezervacijo namestitve: Telefon: 03 4232 100 ali info@thermana.si Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka »Organizacija vzgoje in izobraževanja danes« in pridobijo ustrezen popust.

Za udeležence dogodka po osebi na noč Hotel Thermana Park Laško**** superior
nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi 102,50 EUR
nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 79,30 EUR
Zgodnji prihod ali pozni odhod iz sobe 30,00 EUR

Doplačila:

  • turistična taksa za zaračunava po odloku Občine Laško,
  • prijavnina 2 EUR na bivanje na osebo,
  • soba komfort, soba z balkonom, suita, se plača v skladu z rednim cenikom.

Cena vključuje nočitev, samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri oz. že dopoldan v primeru, da je soba prosta. Na dan odhoda je soba na voljo do 11. ure, proti doplačilu 30,00 EUR nudimo možnost poznega odhoda iz sobe (do 19.00). Odpoved rezervacije namestitve je potrebno urediti pred dogodkom. Neprihodi se zaračunajo v skladu z uzancami. UGODNOSTI ZA UDELEŽENCE NAMESTITEV ZA SPREMLJEVALCE IN UDELEŽENCE V PRIMERU PODALJŠANJA Udeležence vabimo, da podaljšajo svoje bivanje in povabijo na oddih svoje spremljevalce. CENA: 59,00 EUR / osebo / dan v hotelu Thermana Park Laško****, Superior CENA: 49,00 EUR / osebo / dan v hotelu Zdravilišče Laško**** Program je namenjen spremljevalcem in udeležencem dogodkov, ki podaljšajo bivanje. Cena vključuje nočitev in samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri, na dan odhoda do 11. ure. V primeru, da je na dan prihoda soba prosta, nudimo možnost vstopa v sobo pred 14. uro. Na program veljajo redni otroški popusti: do 5 let GRATIS (spijo s starši) od 5 do 9,99 let starosti: – 50 % na dodatnem ležišču, – 40 % na svojem ležišču od 10 do 14,99 let starosti: – 30 % na dodatnem ležišču, – 20 % na svojem ležišču Služba rezervacij: 03 4232 100 ali info@thermana.si Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust. THERMANIN BON UGODNOSTI Udeležencem kongresa smo pripravili Thermanin bon ugodnosti. Velja do konca leta za udeležence dogodka in njihove družinske člane ob koriščenju kopaliških, wellness, gostinskih storitev in ob rezervaciji programov bivanja. Thermanin bon ugodnosti omogoča popuste: 30 % na 3 urno in celodnevno kopanje v vseh bazenih 15 % na masaže, pedikure in nege rok 15 % na redne in sezonske pakete bivanja v hotelih Thermana Laško 15 % na nege obraza in telesa 10 % na hišne torte, rezine in domače piškote